… not actually the first post.

Hai, selamat datang. Jemput masuk. Jangan segan2.. Dah lama la jugak tak tulis belog. Kalau dulu (established since 2009), blog ni penuh dengan tutorial programming, dan jugak ideologi physicolismistism yang menjadi pencetus kepada pembangunan ummah. Apa2 je.. Tapi, untuk permulaan yang fresh, pertama sekali, saya nak ucapkan terima kasih kat Zenpipe.com sebab sponser free hosting ni. Zenpipe.com . Pada kali ini, saya akan cuba menulis sebanyak mana ilmu yang dapat dikongsikan. Actually, banyak benefits tulis belog ni. Sebab tu nak teruskan balik setelah sekian lama kesepian :).

Stores your privacy in clouds without encryption.